A világ egy nagy könyv és aki nem utazik az csak egy oldalt olvas el belőle. " Saint Augustine. Olvassuk hát egy életen át a sok színes és kaladokkal teli oldalt!

Irodánk sportutak szervezésére és sportesemények rendezésére specializálódott utazásszervező. Az általunk szervezett programokat igyekszünk úgy alakítani, hogy a sport mellette a meglátogatott területeket, kultúrákat és az ott élőket is megismerjék utasaink miközben az élményeket és sikereket barátaikkal, családtagjaikkal és sporttársaikkal is megosztják. Tanuljon, gyakoroljon, versenyezzen vagy csak szurkolóként vegyen részt sporteseményeinken és élvezze az aktív nyaralás örömteli pillanatait! Ismerjen meg új országokat, kultúrákat és közben szerezzen új barátokat!


PROGRAMOK & CSOMAGOK

 

Szeged 2018

HDBF Élet (79).JPG

A Nemzetközi Sárkányhajó Szövetség (IDBF) 2018. július 17. és 22. között Szegeden rendezi meg a 11. Klub Legényság Sárkányjhajó Világbajnokságot. Mint a világbajnokság szervezőbizottságának hivatalos utazásszervező partnere utazásicsomagok széles választékát kínáljuk a világbajnokságra érkező csapatok, legénységek és kisérőik számára.

Vogalonga

Vogalonga1.jpg

Evezzen velünk a világhíres velencei lagunákban és ha kellően kitartó és felkészült akkor még további 30 kilométeren át. A Szent Mark térről indul a Vogalonga vizi karnevál, a kézi hajtású vizijárművek hagyományos fesztiválja, mely során átevezünk a tengeren egészen Burano szigetéig és vissza Velencébe, hogy a Canale Grande felvonulva áthaladjunk a célon. Pünkösd vasárnap csatlakozzon sárkányhajó csapatainkhoz, vagy induljon saját sárkányhajós legénységgel. A fesztivál hangulata felülmúlhatatlan, de a hosszútávú evezésre alaposan fel kell készülni. Csatlakozzon tavaszi felkészítő edzésinkhez! Ha inkább a csatornák partjáról élvezné a látványos vizikarnevált, vagy csak egy rövid csatorna-evezésen szeretne élvezni Velence látképét a víz felől, jelentekken kisérőként.

Sport holiday

Lomnicke sedlo freeride 2 VysokÇ Tatry - TMR Autor Marek Hajkovsky.jpg

Join any of the sport events we organize or we arrange a group for. Paddle in the lagoons of Venice on the Vogalonga Festival or run the marathon in the heart of Budapest or be the king of the slopes on our amateur ski cups.